logo
8 Fantastiskt

Parador De Aiguablava För alla

Begur - Platja D'aiguablava Se karta
0 Skr administrationskostnader på detta hotell

P

Pier_2020

Province of Turin, Italien

04/03/2019

“Otroligt plats!”

En lugn och avkopplande plats på ett fantastiskt läge framför havet! Vänlig personal och trevliga rum. Något exceptionellt! Inte svårt att hitta och möjligt att äta i de närliggande byarna bara för att utforska andra platser i området. Oförglömlig!

Detta boende utmärker sig för att vara i centrum av Begur

Detta charmiga hotell är beläget i Begur. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 78 rum. Parador de Aiguablava genomgick en totalrenovering 2007. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

Utvalda servicetjänster:

  Tyvärr, detta hotell har inga rum tillgängliga från #{querystring.check_in} till #{querystring.check_out}.
  Välj andra datum

  Din vistelse till bästa pris

  Blockera bokningen för det här boendet nu och känn dig lugn.

  De flesta av våra boenden låter oss blockera bokningen till ett symboliskt pris.

  Incheckning från: 12:00 h

  Utcheckning till: 12:00 h

  1 Rum / 2 Personer

  Senaste recensioner för hotellet

  8 Fantastiskt

  Fantastiskt

  Baserat på 655 recensioner

  Plats:
  Tystnad på rummet:
  Rum:
  Service:
  Kvalitet - Pris::
  Rengöring:

  “Otroligt plats!”

  En lugn och avkopplande plats på ett fantastiskt läge framför havet! Vänlig personal och trevliga rum. Något exceptionellt! Inte svårt att hitta och möjligt att äta i de närliggande byarna bara för att utforska andra platser i området. Oförglömlig!

  P

  Pier_2020

  Province of Turin, Italien

  04/03/2019

  “Fantastisk”

  Vi hyrde översta våningen svit som var fantastiska. Rekommendera definitivt splurge. Fantastisk utsikt och massor av inomhus och utomhus utrymme. Stranden är väldigt nära stegen eller ta längre sträckor. Mat var acceptabelt. Ett par timmar bilresa från Barcelona - trevligt för en weekendresa.

  L

  London_Travellers_09

  London, Storbritannien

  05/06/2018

  Sök

  1 Rum / 2 Personer

  Visa större karta

  En mycket efterfrågad destination!

  6 boenden har bokats under de senaste 15 minuternai Begur

  Boende särskilt för…

  Special golf
  Hotellet utmärker sig för de tjänster som är utformade för golfälskare.Det ligger bara några meter från banan, så att du kan utöva din favoritsport från morgon till kväll.
  Boende i naturen
  Boendet ligger i en privilegierad miljö omgiven av naturen, där du kan njuta av lugnet med gröna ängar och höga berg.Perfekt för att att koppla av från vardagen!
  Boende på stranden
  Boendet utmärker sig för sitt privilegierade läge bara några meter från stranden.Det gör det till det bästa valet för den som söker segling, surfing, dykning eller vill njuta av en ledig dag vid havet.
  Romantiskt, perfekt för par
  Charmigt hotell, perfekt för en romantisk semester.Förutom att njuta av egen charm i staden kan du tillbringa en romantisk semester.Överraska din partner med en perfekt och oförglömlig semester.

  Utan administrativa avgifter

  • Begur
  • None - None
  • None Vuxen
  • 1 Rum