logo

Travelodge By Wyndham Valleyfair Shakopee

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

Kokonaishinta

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Travelodge By Wyndham Valleyfair Shakopee

Eden Prairie - Mn - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

9 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikanakaupungista Eden Prairie - Mn

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Lähistöllä sijaitsee Scott County Historical Society - Stans Museum ja Murphy's Landing. Tämän hotellin lähellä sijaitsee Saint Francis Regional Medical Center ja Canterbury Park.Huoneet Kaikkien 53 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Varusteluun kuuluu tallelokero ja työpöytä, ja maksuttomat vauvansängyt voidaa... lisää

Miten päästä sinne

Eden Prairie - Mn - Katso kartta

Kaupungissa Shakopee

Raceway Park ja Valleyfair Amusement Park sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. Saint Francis Regional Medical Center sijaitsee 4 kilometrin ja Canterbury Park 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista.

Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Saint Francis Regional Medical Center - 3,7 km / 2,3 mi Canterbury Park - 4,4 km / 2,7 mi Valleyfair Amusement Park - 5,6 km / 3,5 mi Raceway Park - 6 km / 3,7 mi Hazeltine National Golf Club - 9,9 km / 6,2 mi Paisley Park - 11,1 km / 6,9 mi Meadows Course at Mystic Lake - 11,8 km / 7,3 mi Chaska Town Course - 12,2 km / 7,5 mi Minnesota Landscape Arboretum - 15,5 km / 9,7 mi Hyland Greens Golf and Learning Center - 15,8 km / 9,8 mi Deer Run Golf Club - 17,2 km / 10,7 mi Normandale Community College - 18,6 km / 11,5 mi Bloomington Ice Gardens - 18,8 km / 11,7 mi Normandale Lake Park - 20,5 km / 12,7 mi Hyland Ski and Snowboard Area - 21,2 km / 13,2 mi Lähimmät lentokentät ovat: Minneapolis, Minnesota (MSP-Minneapolis - St. Paulin kansainvälinen lentokenttä) - 35,2 km / 21,9 mi St. Paul, Minnesota (STP-St. Paul - keskusta) - 53,6 km / 33,3 mi Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Minneapolis, Minnesota (MSP-Minneapolis - St. Paulin kansainvälinen lentokenttä).

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Quenn SuiteTässä sviitissä on ilmastointi ja mikroaaltouuni.Disabled Adapted Room1 suuri parisänky Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi Sängyt – petivaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut, tallelokero ja työpöytä; varavuode saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi Esteettömyys – esteetön suihku, pääsy pyörätuolilla, leveät oviaukot, korotettu wc-istuin ja vipuovenkahvat Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä, lisävuoteita ei saatavilla Tupakointi on kiellettyHuone - erilliset vuoteet2 parisänkyä Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi Sängyt – petivaatteet Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, jossa on suihku- ja kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut, tallelokero ja työpöytä; varavuode saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi Esteettömyys – vipuovenkahvat ja tukikahvat kylpyhuoneessa Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä, lisävuoteita ei saatavilla Tupakointi on kiellettyHuone1 keskisuuri parisänky Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi Sängyt – petivaatteet Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku- ja kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut, tallelokero ja työpöytä; varavuode saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi Esteettömyys – vipuovenkahvat ja tukikahvat kylpyhuoneessa Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä, lisävuoteita ei saatavilla Tupakointi on kiellettySuite2 keskisuurta parisänkyä Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – Kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Kahvin-/vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi Sängyt – petivaatteet Kylpyhuone – Osittain avoin kylpyhuone, jossa on suihku- ja kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain Käytännölliset yksityiskohdat – ilmaiset paikallispuhelut, tallelokero ja työpöytä; varavuode saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi Esteettömyys – vipuovenkahvat ja tukikahvat kylpyhuoneessa Hyvä tietää – Siivous rajoitettuina päivinä, lisävuoteita ei saatavilla Tupakointi on kielletty.

Maksuton mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin.

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Nopea kaapeliyhteys
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Itsepalvelupesula
Pesula
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Tupakointi kielletty koko hotellissa
Palvelut
Huonepalvelu
Kassakaappi
Silitysrauta
Faksi/kopiokone
Mikroaaltouuni
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Liiketoimintakeskus
Kokoushuoneet
Ravintolat
Ravintola, jossa buffetaamiainen
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 15.00 h — Lähtö saakka: 11.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
21
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés :#{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Eden Prairie - Mn

Katso kaikki majoitukset kohteessa Eden Prairie - Mn

  • Eden Prairie - Mn
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone