logo

Metro Points Hotel

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

Kokonaishinta

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Metro Points Hotel

Lanham - Md - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

6 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikanakaupungista Lanham - Md

Viimeisimmät mielipiteet hotellista

7 Erittäin hyvä
Arvostelut 3,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Erittäin hyvä

Perustuu 529 asiakaspalautteet

Arvostelut 3,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Sijainti

Arvostelut 3,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hiljaisuus huoneessa

Arvostelut 3,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Huoneet

Arvostelut 3,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Palvelu

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hinta - Laatu

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Siivous

Näytetään 1 merkittävää mielipidettä Tripadvisor-mielipiteiden kokonaismäärästä, joka on 529

S

Sebrina P

Houston, Teksas

28/06/2023

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Perfect Stay”

Mu husband and I visited this hotel this past weekend for my mother in law's funeral. The staff was amazing and the rooms were well cleaned. We really enjoyed our stay. Unfortunately, I left my blanket that was very sentimental to me. Wonder if it could be mailed? If so, then I'll cover the ship... lisää

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Seuraavat palvelut ovat saatavissa: ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus, ilmainen langaton internetyhteys, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu hääpalvelut, televisio julkisissa tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Miten päästä sinne

Lanham - Md - Katso kartta

Bisnesalueella

Metro Points Hotel-Washington North sijaitsee bisnesalueella, ja FedEx Field ja College Parkin lentomuseo sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Ford's Theater sijaitsee 17,7 kilometrin ja University of Maryland-College Park 9,4 kilometrin päässä tästä hotellista.

Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. College Parkin lentomuseo - 7 km / 4,4 mi FedEx Field - 8,9 km / 5,5 mi Greenbelt Park - 9,4 km / 5,8 mi University of Maryland-College Park - 9,4 km / 5,8 mi Maryland Stadium - 9,5 km / 5,9 mi Xfinity Center - 12 km / 7,4 mi Prince George's Community College - 12,4 km / 7,7 mi Bowie State University -yliopisto - 14,4 km / 9 mi Providence Hospital - 14,9 km / 9,3 mi Robert F. Kennedy Stadium - 15 km / 9,3 mi Catholic University of America - 15,8 km / 9,8 mi Washington Hospital Center - 16,3 km / 10,2 mi Yhdysvaltain korkein oikeus - 16,4 km / 10,2 mi Eastern Market - 16,5 km / 10,3 mi Walter E. Washington Convention Center - 16,7 km / 10,4 mi Lähimmät lentokentät ovat: College Park, Maryland (CGS) - 7,1 km / 4,4 mi Fort Meade, MD (FME-Tipton) - 23,2 km / 14,4 mi Washington, District of Columbia (DCA-Ronald Reagan Washingtonin kansallinen lentokenttä) - 26,9 km / 16,7 mi Baltimore, Maryland (BWI-Baltimore Washingtonin kansainvälinen lentokenttä Thurgood Marshall) - 37,2 km / 23,1 mi Gaithersburg, Maryland (GAI-Montgomeryn piirikunnan lentokenttä) - 52,9 km / 32,9 mi Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Baltimore, Maryland (BWI-Baltimore Washingtonin kansainvälinen lentokenttä Thurgood Marshall).

Tilat ja palvelut

Huone2 parisänkyä 30 neliömetriä Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 32-tuumainen taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Mikroaaltouuni ja jääkaappi Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku- ja kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivain Käytännölliset yksityiskohdat – tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone), silitysrauta ja -lauta ja työpöytä; varavuode ja maksuton vauvansänky saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavillaJunior Zimmer1 suuri parisänky 42 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Mikroaaltouuni (pyynnöstä) ja jääkaappi (pyynnöstä) Sängyt – Pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku-/kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone), silitysrauta/-lauta ja työpöytä; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavillaJunior Suite1 suuri parisänky 42 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Mikroaaltouuni (pyynnöstä) ja jääkaappi (pyynnöstä) Sängyt – Pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku-/kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone), silitysrauta/-lauta ja työpöytä; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavillaHuone1 suuri parisänky 30 neliömetriä Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen taulutelevisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Mikroaaltouuni (pyynnöstä) ja jääkaappi (pyynnöstä) Sängyt – Pimennysverhot Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku-/kylpyammeyhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone), silitysrauta/-lauta ja työpöytä; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla

Cities Grill and Lounge palvelee majoitusliikkeen asiakkaita. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Aamiainen kuuluu hintaan.

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Muut
Ilmastointi
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Monikieliset vastaanottovirkailijat
Viihde
Myymälöitä hotellissa
Tietokonehuone
Kuljetus keskustaan
Metroasema/lähiliikenteen asema hotellin lähellä
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Palvelut
Kassakaappi
Silitysvälineet
Silitysrauta
Pankkiautomaatti
Matkatavarasäilytys
Lipunmyynti
Kirjasto
Turvapalvelu
Mikroaaltouuni
Kuivausrumpu
Juhla- ja tapahtumasali
Myyntiautomaatit
Hääpalvelu
Ympäri vuorokauden toimiva kuntosali
Liiketoimintakeskus
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Baarit
Välipalabaari
Baari
Ravintolat
Ravintola, jossa buffetaamiainen
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 15.00 h — Lähtö saakka: 12.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
21
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés :#{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Lanham - Md

Katso kaikki majoitukset kohteessa Lanham - Md

  • Lanham - Md
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone