logo

Holiday Inn Hotel & Suites Red Deer South, An Ihg Hotel

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

Kokonaishinta

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Holiday Inn Hotel & Suites Red Deer South, An Ihg Hotel

Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, vesiliukumäki ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Miten päästä sinne

Katso kartta

Westerner Park on lähistöllä

Alberta Sports Hall of Fame & Museum ja Heritage Ranch sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoitusliikkeestä. Red Deer College sijaitsee 5,3 kilometrin ja Red Deer City Hall 7,7 kilometrin päässä tästä hotellista.

Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Westerner Park - 0,7 km / 0,4 mi Red Deer College - 4,5 km / 2,8 mi Alberta Sports Hall of Fame & Museum - 5 km / 3,1 mi Heritage Ranch - 5,3 km / 3,3 mi Red Deer City Hall - 7,7 km / 4,8 mi Collicutt Centre - 8,9 km / 5,5 mi Kerry Wood Nature Centre - 9,9 km / 6,2 mi Canyon Ski Area - 21 km / 13 mi Lakewood Golf Club - 26,9 km / 16,7 mi Sylvan Lake Park - 27,9 km / 17,3 mi Top O' The Hill Golf Course - 28,5 km / 17,7 mi Sylvan Lake Marina Bay - 28,8 km / 17,9 mi Lacombe Golf & Country Club - 30,8 km / 19,1 mi Lakeside Go Karts and Mini-Golf - 30,9 km / 19,2 mi Discovery Wildlife Park - 32,7 km / 20,3 mi Lähimmät lentokentät ovat: Red Deer, Alberta (YQF-Red Deerin alueellinen lentokenttä) - 15,6 km / 9,7 mi Edmonton, Alberta (YEG-Edmontonin kansainvälinen lentokenttä) - 131,5 km / 81,7 mi Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Edmonton, Alberta (YEG-Edmontonin kansainvälinen lentokenttä).

Tilat ja palvelut

Majoitusliikkeen ravintolassa, Boulevard, on baari. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin kello 6.30–11.00.

Huone1 suuri parisänky Internet – Ilmainen langaton ja kiinteä internetyhteys Ajanviete – Taulutelevisio , jossa on huippuluokan kanavat ja maksulliset elokuvat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin-/vedenkeitin ja huonepalvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Esteettömyys – pääsy pyörätuolilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavillaHuone - erilliset vuoteet2 keskisuurta parisänkyä Internet – Ilmainen langaton ja kiinteä internetyhteys Ajanviete – Taulutelevisio , jossa on huippuluokan kanavat ja maksulliset elokuvat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin-/vedenkeitin ja huonepalvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavillaExecutivehuone1 suuri parisänky tai 1 keskisuuri parisänky Internet – Ilmainen langaton ja kiinteä internetyhteys Ajanviete – Taulutelevisio , jossa on huippuluokan kanavat ja maksulliset elokuvat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin-/vedenkeitin ja huonepalvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta, työpöytä ja puhelin; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Huone-/sänkytyyppi riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Nopea kaapeliyhteys
Palvelut
Lasten kerho
Sisäuima-allas
Huonepalvelu
Tavarasäilytys
Kassakaappi
Silitysvälineet
Silitysrauta
Lehtiä
Autonvuokraus
Pankkiautomaatti
Valuutanvaihto
Faksi/kopiokone
Matkatavarasäilytys
Lipunmyynti
Terassit
Retkien myyntipiste
Myymälät
Turvapalvelu
Mikroaaltouuni
Grilli
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Juhla- ja tapahtumasali
Takka
Jääpalakone
Siivouspalvelu
Myyntiautomaatit
Lastenhoitopalvelu
Allas vesiliukumäillä
Liiketoimintakeskus
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Kylpylä
poreallas
Sauna
poreallas
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Itsepalvelupesula
Pesula
Kuivausrumpu
Kuivapesu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Monikieliset vastaanottovirkailijat
Viihde
TV-huone
Myymälöitä hotellissa
Baarit
Baari
Uima-altaat
Aurinkotuolit
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 15.00 h — Lähtö saakka: 11.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés :#{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

  • None
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone