1 Vær. / 2 Personer

Ciudad De Haro

Haro - Carretera Nacional 124, S/N Vis kort

Den bedste pris fundet

Voksne Voksen børn fra til

per nat
(x ) nætter nat
Hotel + Liftkort

Endelig pris #{ forfait.selected_ff_days } dage med liftkort

Det valgte værelse er steget i pris

Skynd dig, det er det sidste værelse!

Dit valg i

Voksne Voksen, fra til

#{selectedOption.name} - #{selectedOption.board_text}

per nat
(x ) nætter nat

Endelig pris Før

Bare rolig, vi har gode alternativer, du kan vælge mellem Vis alternative værelser

Vi beklager, dette hotel har ingen ledige værelser fra #{querystring.check_in} til #{querystring.check_out}.
Vælg venligst andre datoer

  0 Dkr dette hotels administrationsgebyr

  Uden administrationsgebyr

  Beskrivelse…

  Det komfortable hotel ligger i et rekreativt område i Haro ca. 1,5 km fra bymidten, hvor man finder et væld af restauranter, barer og diskoteker. Her ligger der også et busstoppested. Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2003. Fordelt på 3 etager har det i alt 52 værelser samt 5 suiter. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception samt flere elevatorer. Bygningen rummer desuden en café, en bar, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant, et par konferencelokaler og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks (mod betaling). På de udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en solterrasse med liggestole.

  Seneste anmeldelser af hotellet

  6

  Godt

  Baseret på 250 anmeldelser

  • Stilhed på værelset:
  • Beliggenhed:
  • Værelser:
  • Service:
  • Kvalitet-Pris:
  • Rengøring:
  • L

   Len4403

   Stockholm, Sverige

   Dato: 10/11/2016

   “Perfekt sted at bo for dig skal hen til at "føle" La Rioja”

   Du har brug for en bil for hotellet er beliggende uden for byen. Det er moderne og traditionelle og meget behagelig. Vi fik en suite til en lidt billig pris. Gratis parkering. Gratis Wi fi - men under vores ophold, det lykkedes meget. Dejlig swimming poolen.

  • S

   sasja1000

   York, Storbritannien

   Dato: 18/08/2016

   “En natfærge stop - fuldt ud tilstrækkeligt og god valuta for pengene.”

   Vi brugte den som en overnatning på vores vej fra færgen til Santander . Ved check-in var venlig og nem . Den familie værelse bestod af to store soveværelser og på gommen sammenhængende - perfekt til trætte familier. Stort, rent, enkelt. Meget stille. Fik en god nats søvn. Forlod tidligt . Tjek var ganske ligetil, men ikke særlig venlig !

  Se flere meninger

  Beliggenhed af hotellet

  Hvordan kommer man derhen

  Det komfortable hotel ligger i et rekreativt område i Haro ca. 1,5 km fra bymidten, hvor man finder et væld af restauranter, barer og diskoteker. Her ligger der også et busstoppested.

  Faciliteter

  Værelser

  Restaurant

  Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en restaurant, en spisesal, en café og en bar. Med hensyn til forplejning tilbyder stedet mulighed for at foretage reservationer med overnatning inkl. morgenmad, halvpension og helpension. En righoldig morgenbuffet sikrer gæsterne en god start på dagen.

  Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en restaurant, en spisesal, en café og en bar. Med hensyn til forplejning tilbyder stedet mulighed for at foretage reservationer med overnatning inkl. morgenmad, halvpension og helpension. En righoldig morgenbuffet sikrer gæsterne en god start på dagen. Til frokost kan der vælges imellem buffet, a la carte-bestilling og menu og til aftensmad imellem a la carte-bestilling og menu. Overnatningsstedet stiller også specialretter til rådighed.

  Mindre Mere

  Services af hotellet

  AndetAircondition, Opvarmning,
  Ekstra servicesVaskeservice, Daglig rengøring af værelser, Elevator
  Reception24 timers reception
  UnderholdningTV-stue
  ParkeringParkering tæt på hotellet, Parkering,
  Kæledyr
  Wi-fiBetalt wi-fi
  ServicesHaver, Solarium, Terrasser, Salg af udflugter, Hårtørrer, Sikkerhedstjeneste, Kaffekande, Hårtørrer, Banketsale og events, Barneseng, Udendørs pool med sæsonåbning, Center for virksomheder, Konferencecenter
  BarerBar i poolen, Café, Bar, Kaffe og te i offentlige områder
  RestauranterBuffet, Restaurant, Faciliteter til arrangementer og banketter, Restaurant med morgenbuffet, A la carte-restaurant,
  Fitnesscenter og SPAFitnesscenter
  Check ind:/
  Check ud:

  Ankomst fra: 12:00 h

  Afrejse fra: 12:00 h

  Turistgebyr fra per person per nat, der ikke er inkluderet i den endelige pris for bookingen ( til betaling på hotellet)

  Ikke inklusive: Turistgebyr på #{localTaxes.tax_percent}% i den endelige pris for bookingen (til betaling på hotellet)

  • Haro
  • None - None
  • None Voksen
  • 1 Værelse