Hoteller i Jávea som kan interessere deg

Fortsatt ikke sikker på hvor du vil bo?Vi hjelper deg med å ta en avgjørelse! Se alle hotellene i Jávea

El Rodat Hotel Village & Spa

Jávea - La Murciana, 9 Vis kart

Beste pris funnet

Voksen fra den til den

per natt
(x ) natt
Hotell + skipass

Sluttpris #{ forfait.selected_ff_days } días de forfait

Den valgte rommet har økt i pris

Skynd deg, dette er det siste rommet!

Alternativet som er valgt i

Voksne Voksen, fra den til den

#{selectedOption.name} - #{selectedOption.board_text}

per natt
(x ) netter natt

Sluttpris Før

Ta det med ro. Vi har gode alternativer til valget ditt Se alternative rom

Beklager, dette hotellet har ingen ledige rom fra den #{querystring.check_in} til den #{querystring.check_out}.
Vennligst velg andre datoer
 • Gratis parkering

 • Gratis Wifi

 • Shuttle flyplass

0 Nkr administrasjonskostnader på dette hotellet

Uten administrasjonsgebyr

Beskrivelse…

Beliggende i Javea, er dette flotte hotellet optimalt for familier. Med sin beliggenhet innen 4. 0 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 0 kilometer fra hotellet. Den nærmeste stranden ligger innen 1. 5 kilometer fra eiendommen. Det finnes totalt 42 soverom på stedet. El Rodat ble bygget i 1999. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er døgnåpen. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. De som ikke liker dyr kan nyte oppholdet på hotellet da dette ikke tillater kjæledyr. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Reisende kan enkelt ta seg til lufthavnen takket være stedets egen shuttle-service. Dette hotellet tilbyr flere helse- og velværefasiliteter og passer derfor perfekt til alle kroppsbevisste overnattende på jakt etter et avslappende opphold - både fysisk og mentalt. Kunder vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Besøkende får energi til dagen gjennom kulinariske opplevelser på spisestedene. Det tilbys et fullt program med organiserte aktiviteter for sportsentusiaster og gjester som ønsker et aktivt opphold. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

Nyeste anmeldelser av hotellet

4,0

Utmerket

Basert på 317 meninger

 • Stillhet i rommet:
 • Plassering:
 • Rom:
 • Tilbud:
 • Kvalitet - pris:
 • Renhold:
 • A

  Annkrs

  Haugesund, Norge

  Dato: 29/10/2013

  “Feiret min 40 årsdag på Hotel El Rodat, og det var magisk.”

  Jeg hadde en fantastisk feiring av 40 årsdagen min her sammen med 27 venner og familie. Servicen og maten var helt eksepsjonell. Hotellet ligger på en fantastisk plass med en nydelig bakhage hvor vi hadde velkomstdrink og aperitif. En nydelig ramme rundt selskapet. Vi flyttet oss inn for selve middagen, og her var det dekket opp flotte border og alle detaljer var tenkt på. Hotell Direktøren, senor Pina, var selv tilstede hele kvelden. Jeg kan ikke få rost stedet mer opp i skyene. Det var rett og slett perfekt og ikke minst en magisk kveld. Anbefaler alle som vurderer å arrangere en feiring av noe slag å ta turen til Hotel El Rodat.

 • S

  Shya22C

  Alicante (provins), Spania

  Dato: 03/05/2017

  “"Fantastisk Spa" total avslapning”

  Vi bodde her i to netter i junior suite helt separat fra resepsjonen. Utsikt over hav og fjell utmerket, men det skilte seg ut for meg var den fantastiske spa. Jeg hadde en tanginnpakning og vitamin c ansiktsbehandling, ikke av denne verden helt avslappet jeg sovnet under Facial maske. De ferdighetene til beautician var så å si ingen. Anbefaler på det sterkeste tar del i disse behandlingene. Vi var i bassenget den andre dagen og jeg ikke kunne motstå reise tilbake for en etappe massasje. Vi fikk ikke sjansen til å prøve det prisbelønte restaurant på stedet som turen var for min fiances bursdag og vi var der for BonAmb men vi vil komme tilbake til å kose seg med sine fantastiske behandlinger.

Se flere meninger

Tilbud av hotellet

BarerPoolside Bar, Kafeteria, Snackbar, Bar
WI-FIGratis, Gratis
ParkeringWifi gratis på hele hotellet, I nærheten av hotellet, Parkering, Bevoktet parkering
Shuttle transportTil flyplassen, Shuttle
ResturanterBuffet, Restaurant, Frokost servert på rommet, Fasiliteter for arrangementer og banketter, Restaurant med frokostbuffet, Restaurant med høye stoler
AndreKlimaanlegg, Oppvarming, Frokost på rommet, Romservice, Vaskeri, Safe, Aviser,
TilleggstilbudVaskeri, Daglig stuepike, Selvbetjeningsvaskeri, Vaskeri, Tørr-rensing, Heis, Bilutleie, Faks / kopimaskin, Oppbevaring av bagasje, Strykeservice, Billettsalg
Resepsjon24 timers resepsjon, Vaktmestertjeneste, Flerspråklige resepsjonister
FritidsaktiviteterTV-rom, Dart
RøykereHotellet har røykesone, Hotell med røykvarslere
TilbudHager, Bibliotek, Offentlig bad, Solarium, Terrasser, Salg av turer, Sikkerhetstjeneste, Kaffekanne, Tørketrommel, Bagasjevognservice, Sykkelutleie, Rengjøring, Legetjeneste, Bryllupsarrangementer, Lekeplass for barn, Barnepasstjeneste, Barnevakttjeneste, Barnebasseng, Babysenger, Lekeplass, Sklie, Utendørs svømmebasseng åpent etter sesong, Solsenger, Oppvarmet basseng, Utendørsbasseng kun for voksne, Fullt SPA, Tyrkisk bad, Treningsstudio, Jacuzzi, Velværesenter med massasjeservice, Badstue, Solarium, SPA, Vannmassasje, Forretningssenter, Konferansesenter, Møterom
Innsjekking/
Utsjekking

Billetter fra: 16:00 h

Avreise fram til: 12:00 h

Turistavgift for per person per natt er ikke inkludert i den endelige prisen for reservasjonen ( som betales på hotellet)

Ikke inkludert: Turistavgift på #{localTaxes.tax_percent}% i den endelige prisen for reservasjonen (som betales på hotellet)

Plassering av hotellet

Hvordan komme seg dit

Hotellet ligger 2,5 km fra stranden, 5 km fra byen Javea og 7 km fra Javea Golf Club.

 • Jávea